Met ingang van 01-05-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14,6%.

Diensten

Gekoeld transport

Topkwaliteit gekoeld transport voor uw bedrijf

Bij FRIGOREXPRESS zijn we ons bewust van het belang van veilig en betrouwbaar vervoer voor uw bederfelijke waren. Daarom leveren we eersteklas transportdiensten voor ondernemingen van elke omvang, waarbij we zorgen voor gemoedsrust en effectieve oplossingen voor al uw gekoeld transportbehoeften.

We zijn gespecialiseerd in het transporteren van bederfelijke goederen en producten die een temperatuurgecontroleerde omgeving nodig hebben om hun versheid en kwaliteit te waarborgen door het bewaken van de koelketen.

Wat kunnen we transporteren?

Wij vervoeren voedingsmiddelen zoals fruit en groenten, zuivel, vlees en vis, bloemen en planten, maar ook farmaceutische producten en andere temperatuurgevoelige materialen.

Fruit & groenten

Wij zorgen voor het transport en de zorgvuldige behandeling van vrachten met fruit en groenten, waarbij de ‘cold chain’ wordt gehandhaafd.

Vis & Vlees

Wij vervoeren verse en bevroren goederen onder de meest optimale omstandigheden, waarbij de temperatuur voortdurend wordt gecontroleerd.

Bloemen & Planten

Onze snelle levering gebeurt onder de juiste temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, met zorgvuldige behandeling van bloemen en planten.

Temperatuurgeregelde vloot

FRIGOREXPRESS heeft een modern wagenpark van koelvrachtwagens, met temperaturen die instelbaar zijn van -25°C tot +25°C, afhankelijk van het soort product dat wordt vervoerd. Deze temperaturen worden strikt gecontroleerd en aangepast tijdens het transport om te verzekeren dat de producten onder optimale omstandigheden geleverd worden.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen