Met ingang van 01-07-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Gekoeld transport

Vis & Vlees

Betrouwbaar transport van vis en vlees in europa

Ons bedrijf in gekoeld transport is gespecialiseerd in het bieden van professionele vervoersdiensten voor de vis- en vleesindustrie in heel Europa. Met een uitgebreid aanbod aan transportoplossingen en deskundig personeel, garanderen we dat uw producten op een veilige en doeltreffende manier vervoerd worden bij de juiste temperatuur. Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften voor gekoeld transport te bespreken.

Contacteer ons

Vereisten en condities

De vereisten en beste omstandigheden voor het vervoer van vlees en vis betreffen temperatuurcontrole, hygiëne, verpakking en tijdige levering. Het niet nakomen van deze vereisten kan resulteren in aanzienlijke verliezen van inventaris en mogelijke gezondheidsgevaren.

Hygiene

Het is essentieel dat de transportcontainer schoon, ontsmet en vrij van elke verontreiniging is die een potentieel gezondheidsrisico kan vormen. Om deze reden houdt FRIGOREXPRESS haar hygiënestandaarden extreem hoog en zijn al onze depots voorzien van eigen truckwash-faciliteiten, waar onze voertuigen na elke rit grondig worden schoongemaakt.

Temperatuurcontrole

De deskundige chauffeurs van FRIGOREXPRESS garanderen dat uw lading vis en vlees vervoerd wordt in een omgeving met gecontroleerde temperatuur, waarbij de temperatuur gehandhaafd wordt tussen -1°C en 4°C, of bevroren tot -18°C.

Bovendien zijn we in staat om gekoelde en diepvriesproducten samen te vervoeren in onze trailers met meerdere temperatuurzones. Met behulp van tussenwanden creëren we diverse koelzones, waardoor we kleinere partijen kunnen meenemen in gecombineerd vervoer.

Timing

Het is cruciaal om vers vlees en zeevruchten zo snel mogelijk na de verwerking of het plukken te vervoeren om bederf tegen te gaan. Onze wagens zijn voorzien van een dubbel chauffeursteam om te verzekeren dat uw verse of bevroren producten tijdig arriveren. Wij zijn in staat om uw goederen binnen één dag van de Benelux naar Zuid-Europa te vervoeren, of andersom.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen