Met ingang van 01-07-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Gekoeld transport

Bloemen & Planten

Betrouwbaar gekoeld vervoer van bloemen en planten in europa

FRIGOREXPRESS is een vertrouwde en ervaren vervoerder in het transport van planten en bloemen.

FRIGOREXPRESS is een vertrouwde en ervaren vervoerder in het transport van planten en bloemen. Voor het transport van bloemen en planten zijn de juiste verpakking, temperatuur, vochtigheid, vochtniveau en belichting essentieel om de kwaliteit te waarborgen en beschadiging te voorkomen.

Snelle levering, zorgvuldige behandeling, een klimaatgecontroleerde omgeving, goede ventilatie en een betrouwbare vervoerder zijn ideaal voor het transport.

Onze onderneming in gekoeld vervoer biedt betrouwbaar en doelmatig transport voor kwetsbare bloemen en planten in heel Europa.

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw fragiele bloemen en planten op tijd en in perfecte staat te leveren, en ons toegewijde team zet zich volledig in voor uw tevredenheid.

Contacteer ons

Zorgvuldige behandeling

Onze deskundige medewerkers garanderen dat de planten en bloemen met de grootste zorg worden behandeld om breuk en schade te vermijden.

 Temperatuurgecontroleerde omgeving

Met onze geavanceerde apparatuur zorgen we ervoor dat ideale temperaturen worden gehandhaafd om de kwaliteit en conditie van de bloemen en planten tijdens het transport te beschermen.

Snel Vervoer

Verse bloemen en planten worden met de grootste spoed vervoerd. De duur van het transport is direct gerelateerd aan het risico op schade. Daarom zijn onze vrachtwagens uitgerust met een team van twee ervaren chauffeurs, om een zo snel mogelijke bezorging te waarborgen.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen