Met ingang van 01-07-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Gekoeld transport

Fruit & groenten

Veilig, betrouwbaar en snelle vervoer van groente en fruit

Zorg voor een zorgeloze levering van uw groenten en. Onze onderneming in gekoeld vervoer levert een betrouwbare en doeltreffende service voor het veilig bezorgen van uw verse waren in Europa.

Het ervaren en goed opgeleide team van FRIGOREXPRESS staat garant voor nauwkeurige temperatuur- en luchtvochtigheidsregeling, passende behandelingstechnieken en zo kort mogelijke transporttijd, essentieel voor het succesvol vervoeren van groenten en fruit.

Contacteer ons

Temperatuurcontrole

Wij monitoren en reguleren de temperatuur van de transportomgeving in onze trailers om ervoor te zorgen dat deze binnen het optimale bereik blijft voor de te vervoeren producten. De meeste groenten en fruit vereisen een temperatuur tussen 0-10°C.

Vochtigheidscontrole

Vochtigheid kan de kwaliteit van producten tijdens het transport beïnvloeden. Wij reguleren de vochtigheidsniveaus om schimmelgroei te voorkomen en de versheid te behouden.

Behandeling

Het is belangrijk dat er tijdens het transport goede behandelingsmethoden worden nageleefd om beschadiging van de producten te voorkomen. Onze team is geschoold in het toepassen van de juiste heftechnieken en zorgt ervoor dat de producten niet te hoog worden opgestapeld.

Vervoer

Het is essentieel om de transporttijd van de producten vanaf de boer tot aan de eindbestemming te beperken, om de versheid te waarborgen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een dubbel chauffeursteam om een zo snel mogelijke bezorging te verzekeren.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen