Met ingang van 01-06-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Internationaal koel-
en vries transport

FRIGOREXPRESS is uw betrouwbare partner voor snelle leveringen van verse
en diepgevroren voedingsmiddelen door heel Europa.

OVER ONS

Vervoer van goederen

Wij zijn een Belgisch bedrijf voor wegtransport met meer dan 160 transporteenheden in ons wagenpark, waarmee we dagelijks volledige en gedeeltelijke ladingen leveren. FRIGOREXPRESS heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren van verse en diepgevroren groenten en fruit, vlees en vis, evenals bloemen en planten.

LEES MEER

Fruit & Groenten

Wij zorgen voor het transport en de zorgvuldige behandeling van vrachten met fruit en groenten, waarbij de ‘cold chain’ wordt gehandhaafd.

Vis & Vlees

Wij vervoeren verse en bevroren goederen onder de meest optimale omstandigheden, waarbij de temperatuur voortdurend wordt gecontroleerd.

Bloemen & planten

Onze snelle levering gebeurt onder de juiste temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, met zorgvuldige behandeling van bloemen en planten.

Algemene vracht

Zuivel, gezondheids- en farmaceutische producten, droge goederen en algemene vracht die via de achterdeuren van onze trailers kan worden geladen

OVER ONS

Onze bestemmingen

Met meer dan drie decennia aan expertise in het wegvervoer, zet ons team van toegewijde professionals zich in voor het vervoeren van goederen naar een breed scala aan locaties in West- en Centraal-Europa. Onze routes omvatten gebieden van Nederland tot Portugal, en van Frankrijk tot Polen en Letland.

Lees meer Contacteer ons

Spanje
Portugal
Frankrijk
Italië
Zwitserland
Nederland
België
Duitsland
Letland
Litouwen
Polen
Tsjechië

WAAR ONS TE VINDEN

Onze vestigingen

Met vestigingen en magazijnen in België, Frankrijk, Nederland en Litouwen zorgen we voor regionale expertise en op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten.

 

  Péruwelz, BE
  Breda, NL
  Perpignan, FR
  Cavaillon, FR
  Moissac, FR
  Riga, LV

Lees meer

ONZE STERKTES

Waarom kiezen voor Frigorexpress?

Een innovatief en milieuvriendelijk
wagenpark

Multi-temperatuur
trailers

Expresleveringen door vrachtwagens met
dubbele bemanning

GPS & satelliet
tracking

NIEUWS

Wat is er nieuw

Hier vindt u de meest recente informatie over FRIGOREXPRESS, onze services en nieuws uit de sector. Blijf verbonden voor actuele content en interessante inzichten!

Vergeet niet om onze andere artikelen te lezen om altijd op de hoogte te blijven.

Bekijk alle artikels