Met ingang van 01-06-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Diensten

Cruise logistiek

Cruise logistiek: uw temperatuurgeregelde oplossing op zee

Bij Frigorexpress erkennen we de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het bevoorraden van de cruisewereld, vooral als het gaat om het transporteren van temperatuurgevoelige goederen. Of u nu gourmetingrediënten of medische benodigdheden inslaat, onze gespecialiseerde Cruise Logistiek service zorgt ervoor dat ze in onberispelijke staat bij u aankomen.

 

Wat wij bieden

Geconditioneerd transport

Onze vloot van ultramoderne, temperatuurgecontroleerde vrachtwagens garandeert dat uw goederen gedurende het hele transport op de gewenste temperatuur blijven, van vertrek tot levering.

Bevoorradingsoplossingen op maat

We stemmen onze diensten af op de specifieke behoeften van cruiseschepen, zodat bederfelijke producten, van verse zeevruchten tot farmaceutische producten, in optimale staat worden afgeleverd.

Optimaal routeplanning

Met behulp van geavanceerde software en uitgebreide ervaring in de branche stellen we de meest efficiënte routes vast om tijdige leveringen te garanderen.

Veilige en tijdige leveringen

Ons uitgebreide netwerk van transportpartners en een bewezen staat van dienst betekent dat u op ons kunt rekenen voor de veilige en punctuele levering van uw benodigdheden.

Ga mee op een koelere reis met ons.

Laat de logistiek van temperatuurgevoelige benodigdheden aan ons over en concentreer u op het bezorgen van onvergetelijke ervaringen aan uw passagiers. Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe Frigorexpress uw cruisewerkzaamheden kan verbeteren.

Contacteer ons