Met ingang van 01-06-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

Diensten

Geconditioneerd transport

Flexibele en betrouwbare oplossingen voor geconditioneerd transport

Bij FRIGOREXPRESS bieden we flexibele en betrouwbare oplossingen voor geconditioneerd transport. Of u nu bevroren, gekoelde of omgevingsproducten moet vervoeren, ons team van experts heeft de kennis en expertise om aan al uw behoeften op het gebied van geconditioneerd transport te voldoen.

Onze trailers zijn uitgerust om goederen tegelijkertijd op verschillende temperaturen te vervoeren. Dit betekent dat we items kunnen vervoeren die een reeks temperaturen vereisen, zoals bederfelijke goederen of farmaceutische producten, die in specifieke omstandigheden moeten worden bewaard om hun kwaliteit en veiligheid te behouden.

Onze trailers worden verdeeld in verschillende compartimenten, elk met zijn eigen temperatuurregelsysteem. Dit maakt het mogelijk om verschillende producten in afzonderlijke compartimenten te vervoeren bij hun ideale temperaturen.

Geconditioneerd transport is belangrijk voor groepsvervoer om de kwaliteit en veiligheid van bederfelijke goederen te waarborgen, en het vereist nauwkeurige planning en beheer om ervoor te zorgen dat elk product op zijn optimale temperatuur wordt vervoerd.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen