Met ingang van 01-06-2024 bedraagt de dieseltoeslag: 14%.

General products we transport

Algemene vracht

Efficiënte algemene vrachtlogistiek: wij zorgen ervoor.

Bij FRIGOREXPRESS vervoeren we een breed scala aan vracht, waaronder zuivelproducten, gezondheidszorg- en farmaceutische benodigdheden, droge goederen en algemene vracht. Onze veelzijdige vloot trailers is uitgerust met handige achterdeuren zodat u uw waardevolle zendingen gemakkelijk en efficiënt kunt laden en lossen.

Of je nu gevoelige gezondheidszorgbenodigdheden of alledaagse algemene vracht vervoert, je kunt erop vertrouwen dat we je goederen veilig en op tijd leveren. We zijn trots op onze toewijding aan betrouwbaarheid, veiligheid en klanttevredenheid, waardoor we de eerste keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar uitzonderlijk goederentransport.

 

Vraag een offerte aan

Temperatuurregeling

Met geavanceerde koelsystemen houden we de temperatuur nauwkeurig onder controle, waardoor de kwaliteit en versheid van uw vracht gewaarborgd blijft, vooral voor gevoelige items zoals farmaceutische producten en zuivelproducten.

Vochtigheidsregeling

Onze laadruimen zijn uitgerust met vochtigheidscontroletechnologie, die zorgt voor optimale omstandigheden tijdens het transport, zodat uw goederen in perfecte staat aankomen, zonder vochtschade.

Nauwkeurige verwerking

Ons deskundige team zorgt voor een zorgvuldige afhandeling en beveiligt uw stukgoed voor een veilige reis, zodat u ons elke keer weer uw waardevolle zendingen kunt toevertrouwen.

Soepel transport

We bieden betrouwbare transportoplossingen voor algemene vracht, waarbij we tijdige leveringen en naadloze logistiek garanderen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften, ongeacht de bestemming.

Klaar om je lading in beweging te zetten?

Houd uw bederfelijke goederen vers en op tijd geleverd met Frigorexpress. Vertrouw op ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur voor zorgeloos koeltransport. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een offerte aanvragen